Mouse pad gaming

Disponibilitate: Da

29.00 lei

bucati

 
Informații
Mouse pad gaming
Mouse pad pentru gaming

Cu cea mai mare precizie

Se stie cata precizie a miscarii este neccesara in timpul jocurilor, motiv pentru care un mouse pad bun pentru jucatori este foarte important. Multispandex-ul, materialul din care a fost realizata seria Kruger&Matz Gaming, ofera control deplin indiferent daca folosesti un mouse optic, sau unul cu laser.

Mouse pad

Joc stabil

Suprafata neteda a mouse pad-ului Kruger&Matz asigura un control fara probleme, ceea ce cu siguranta creste semnificativ confortul utilizarii. Cu toate acestea, merită sa acorzi atentie partii inferioare a mouse pad-ului, care a fost acoperit cu cauciuc antiderapant, care garanteaza o mai mare stabilitate in timpul jocului.

 
Fișa tehnică
Latime350 mm
Inaltime250 mm
Grosime3 mm
Material parte superioaraMultispandex
Material parte inferioaraCauciuc anti-alunecare
Margini cusuteDa

Scrieţi o recenzie

Mouse pad gaming
  • Latime: 350 mm
  • Inaltime: 250 mm
  • Material exterior: multispandex
  • Material baza: cauciuc antiderapant
  • Urmarire precisa a mouse-ului

Scrieţi o recenzie

 
Suport
SERVICE

Aveti o problema tehnica legata de produsele Kruger&Matz? Ne puteti scrie la service@krugermatz.ro pentru a ne semnala problema dumneavoastra. Colegii nostri va vor raspunde cat mai repede si va vor indruma catre modalitatea de rezolvare a problemei dumneavoastra. Aveti nevoie de mai multe informatii? Ne puteti scrie la office@krugermatz.ro sau ne puteti suna la numarul: 0359.453.800 de luni pana vineri, intre orele 8-18.

 
De ce Krüger&Matz?

Cosul meu

nu sunt produse in cos

Ramane de vazut Transport
0.00 lei Total

Confirmare comanda

Cauta

Meniu