Scaun gaming GX-150 negru-albastru

Disponibilitate: Nu
Livrare: Acest produs nu mai este in stoc

789.00 lei

 
Informații
Scaun gaming Kruger&Matz GX-150
Ce scaun de gaming sa cumperi

Pentru castigatori

Te intrebi ce scaun de gaming sa alegi? Acorda atentie atat confortului, cat si performantei sale. Designul modelului GX-150 de la Kruger&Matz iti va oferi un confort maxim, iar pielea ecologica de inalta calitate care acopera scaunul si spatarul determina un plus de rezistenta in timp.

Scaun de birou pentru gaming

Confort ridicat

Designul modern nu este singurul avantaj al fotoliului Kruger&Matz GX-150. Un spatar conturat corespunzator si un suport lombar reglabil vor asigura pozitionarea corecta a coloanei vertebrale. Uita de durerile de spate si bucura-te de joc!

Scaun de gaming

Relaxare deplina

De acum ai parte de mai mult confort! Kruger&Matz GX-150 este un scaun de gaming cu suport pentru picioare. Aceasta solutie va oferi, de asemenea, un sprijin adecvat pentru picioare si o relaxare deplina.

Scaune pentru gaming

Adaptat tuturor

GX-150 este, de asemenea, o alegere excelenta daca te intrebi care scaun de gaming pentru un copil va fi cel mai bun. Marele avantaj al acestui model este inaltimea reglabila a scaunului, care iti va permite sa-l adaptezi la nevoile fiecaruia.

Scaun de gaming pivotant

Confortul pozitiei

Cel mai bun scaun de gaming ar trebui sa se adapteze cat mai mult nevoilor tale. GX-150, pe langa posibilitatea de a schimba inaltimea scaunului, are si o reglare a inclinarii spatarului cu un unghi maxim de 145°, care iti va permite sa alegi pozitia optima in timpul jocului.

Scaun de gaming pentru jucatori

Baza solida

Comoditatea nu este totul. O baza solida si stabila face ca scaunul de gaming Kruger&Matz GX-150 sa garanteze si o durabilitate ridicata. De asemenea, merita sa acorzi atentie rotilor din cauciuc, din material de cea mai buna calitate, care nu deterioreaza podeaua.

 
Fișa tehnică
Perne2
Material bazaPVC
Material rotiPU, nailon
Material scaun si manerePiele eco
Latime sezut52 cm
Adancime sezut48 cm
Latime spatar54 cm
Inaltime spatar81 cm
Inclinare maxima scaun145°
Inaltime scaun42-52 cm
Inaltime cotiere28 cm
Greutate maxima a utilizatorului150 kg
Greutate15 kg

Scrieţi o recenzie

Scaun gaming GX-150 negru-albastru
  • Greutate maxima utilizator: 150 kg
  • Material sezut si spatar: piele ecologica
  • Inclinare reglabila sezut: 145°
  • Latime scaun: 52 cm
  • Inaltime spatar: 81 cm
  • Disponibil in mai multe variante de culoare

Scrieţi o recenzie

 
Suport
SERVICE

Aveti o problema tehnica legata de produsele Kruger&Matz? Ne puteti scrie la service@krugermatz.ro pentru a ne semnala problema dumneavoastra. Colegii nostri va vor raspunde cat mai repede si va vor indruma catre modalitatea de rezolvare a problemei dumneavoastra. Aveti nevoie de mai multe informatii? Ne puteti scrie la office@krugermatz.ro sau ne puteti suna la numarul: 0359.453.800 de luni pana vineri, intre orele 8-18.

 
De ce Krüger&Matz?

Cosul meu

nu sunt produse in cos

Ramane de vazut Transport
0.00 lei Total

Confirmare comanda

Cauta

Meniu