Consola DJ-003

Disponibilitate: Da

939,00 lei

bucati

 
Informații

KMDJ003_AR_0.jpg

Consola DJ-003 este in prezent cel mai avansat dispozitiv din acest segment din oferta brandului. 16 paduri, 14 butoane, 8 efecte, rata de semnal modular, numeroase intrari si iesiri, precum si software-ul Virtual DJ. Creaza, mixeaza, adauga efecte, sunete amuzante! Lasa-te in voia imaginatiei si simte-te ca un DJ profesionist, folosind toate oportunitatile pe care ti le ofera DJ-003.  

Consola de DJ de la Kruger & Matz iti ofera posibilitati nelimitate de a crea. Pe ambele parti ale panelului sunt localizate cele 8 butoane cauciucate cu functiile Hot Cue, Sampler, Loop Slicer care sunt iluminate in timpul functionarii. Mai mult, dispozitivul  are un egalizator pe 3 benzi, cu control si efect de filtrare, oferind posibilitatea de control a frecventei sunetului. 

DJ-003 impresioneaza si prin varietatea porturilor. Controllerul din fata are intrare de microfon, doua jack casti si interfata audio cu 4 canale. In spate, dispozitivul are iesire XLR, intrare alimentare si USB, precum si un numar de iesiri  RCA : Master, Booth si Record si doua intrari de linie pe cablu RCA, care vor conecta un CD player sau turntable la switch-ul  PHONO / LINE. Produsul are o carcasa metalica de un negru mat. 

 
Fișa tehnică
Numar canale2
Caracteristici controllere DJcrossfader, hot cue, loop, sampler, slicer, 8 efecte, egalizator, gain control , efecte de filtrare, tempo ajustabil
Rata esantionare44.1 / 48 / 88.2 / 96 / 176.4 / 196 kHz
Rezolutie biti24 biti
Intrari/Iesiricasti, microfon, balanced XLR
SoftwareVirtual DJ
Cerinte sistemMac OS X 10.6 / Win7 / WinXP / Win8
Alimentare consolaUSB / adaptor AC (5 V , 1 A)
Dimensiune458 x 310 x 63 mm

Scrieţi o recenzie

Consola DJ-003
  • Sampler incorporat
  • 4 canale audio (placa de sunet)
  • Software DJ Virtual 
  • Carcasa metalica
  • Butoane de cauciuc cu iluminare colorata pe ambele părți ale panoului

Scrieţi o recenzie

 
Suport
SERVICE

Aveti o problema tehnica legata de produsele Kruger&Matz? Ne puteti scrie la service@krugermatz.ro pentru a ne semnala problema dumneavoastra. Colegii nostri va vor raspunde cat mai repede si va vor indruma catre modalitatea de rezolvare a problemei dumneavoastra. Aveti nevoie de mai multe informatii? Ne puteti scrie la office@krugermatz.ro sau ne puteti suna la numarul: 0359.453.800 de luni pana vineri, intre orele 8-18.

 
De ce Krüger&Matz?

Cosul meu

nu sunt produse in cos

Ramane de vazut Transport
0,00 lei Total

Confirmare comanda

Cauta

Meniu