Consola DJ-001

Disponibilitate: Nu
Livrare: Acest produs nu mai este in stoc

279,00 lei

 
Informații

KMDJ001_AR_0.jpg
Vrei sa devii DJ ? Consola Kruger & Matz DJ - 001 este perfecta pentru tine. Dispozitivul a fost dotat cu cele mai importante caractersitici care iti permit sa afli seceretele meseriei de DJ. Include software-ul Virtual DJ care este un instrument de baza cand esti DJ. Mai mult, consola DJ - 001 a fost astfel realizata astfel incat poti face muzica asa cum doresti. Plasarea intuitiva a butoanelor si controllerelor precum si acelor doua platane  iti dau posibilitatea sa mixezi si sa faci scratch-uri, asa cum doresti tu. Dispozitivul este usor si compact, astfel incat il poti pune usor in rucsac si sa il iei cu tine la orice eveniment.

 
Fișa tehnică
Caracteristici controllere DJcrossfader , scratch, rev si sync, locator , cue points , EQ , bass ajustabil si treble , management playlist
SoftwareVirtual DJ
Cerinte sistemWindow 7 / Vista / Mac OS X 10.5 si 10.6
Alimentare consolaDC 5 V (tip conector USB tip B)
Dimensiune 360x165x55 mm

Scrieţi o recenzie

Consola DJ-001
  • Comanda sensibila pe jog-wheels 
  • Software: DJ Virtual
  • Management lista de redare
  • Usor de utilizat
  • Ideal pentru incepatori

Scrieţi o recenzie

 
Suport
SERVICE

Aveti o problema tehnica legata de produsele Kruger&Matz? Ne puteti scrie la service@krugermatz.ro pentru a ne semnala problema dumneavoastra. Colegii nostri va vor raspunde cat mai repede si va vor indruma catre modalitatea de rezolvare a problemei dumneavoastra. Aveti nevoie de mai multe informatii? Ne puteti scrie la office@krugermatz.ro sau ne puteti suna la numarul: 0359.453.800 de luni pana vineri, intre orele 8-18.

 
De ce Krüger&Matz?

Cosul meu

nu sunt produse in cos

Ramane de vazut Transport
0,00 lei Total

Confirmare comanda

Cauta

Meniu