Senzor ritm cardiac

Disponibilitate: Nu
Livrare: Acest produs nu mai este in stoc

99.00 lei

 
Informații
km0076-html-1.jpg
Indiferent de forma de activitate monitorizarea ritmului cardiac este extrem de importanta. Senzorul de ritm cardiac Kruger&Matz iti permite monitorizarea constanta a ritmului cardiac, care iti va creste eficienta antrenamentelor tale si te va ajuta sa iti creezi propriul ritm de antrenament. Accesoriul realizeaza masuratoarea direct la piept care este cu siguranta mai eficienta decat masuratoarea realizata de alte dispozitive mobile sau senzori incorporati intr-o serie de echipamente de fitness.

Tebuie sa downloadezi aplicatia sport potrivita si sa realizezi imperecherea cu senzorul de ritm cardiac folosind functia Bluetooth, iar datele vor astfel transmise cu usurinta. Marimea centurii este ajustabila, astfel incat te vei simti confortabil in timpul antrenamentelor. In plus, accesoriul este rezistent la apa, ceea ce va fi cu siguranta pe placul celor care practica sporturi in aer liber.
 
Fișa tehnică
Lungime centura64 -150 cm
Nivel de sigurantaIPX7
Compatibil cu:Android 4.3 și iOS 7 (sau mai nou)
Grad protectie Rezistent la presiune apa 3atm.
Capacitatea bateriei3 V (CR2032)
Versiune Bluetooth4.0
Actiune BluetoothPana la 10 m

Scrieţi o recenzie

Senzor ritm cardiac
  • Curea reglabila
  • IPX7
  • Distanta actiune Bluetooth 10 m
  • Compatibil cu mai multe aplicatii sport

Scrieţi o recenzie

 
Suport
SERVICE

Aveti o problema tehnica legata de produsele Kruger&Matz? Ne puteti scrie la service@krugermatz.ro pentru a ne semnala problema dumneavoastra. Colegii nostri va vor raspunde cat mai repede si va vor indruma catre modalitatea de rezolvare a problemei dumneavoastra. Aveti nevoie de mai multe informatii? Ne puteti scrie la office@krugermatz.ro sau ne puteti suna la numarul: 0359.453.800 de luni pana vineri, intre orele 8-18.

 
De ce Krüger&Matz?

Cosul meu

nu sunt produse in cos

Ramane de vazut Transport
0.00 lei Total

Confirmare comanda

Cauta

Meniu