Boombox KM 3902

Disponibilitate: Nu
Livrare: Acest produs nu mai este in stoc

239.00 lei

 
Informații

km3902-html-0.jpg
Ziua poate sa inceapa
Radio-CD playerul Kruger & Matz KM3902 este solutia ideala pentru cei care nu au nevoie de echipamente complexe pentru a se bucura de melodiile preferate la radio sau CD player. Puteti reda fisiere in format MP3 de pe CD, card SD si alte medii de stocare externe. Este de subliniat faptul ca sistemul KM3902 este echipat cu ecran LCD albastru si are sase difuzoare, oferind o calitate excelenta a sunetului.
km3902-html-1.jpg
Distractie la indemana ta
Datorita manerului pliabil integrat si greutatii scazute radio CD playerul KM3902 poate fi mutat cu usurinta dintr-un loc in altul. Forma compacta a dispozitivului, dar si capacitatea de a functiona nu numai conectat la retea, ci si cu baterii LR14 il fac ideal pentru calatorii mai lungi sau pentru iesire in aer liber.
 
Fișa tehnică
Display LCDDa, lumina albastra de fundal
Player CDCD-audio, CD-mp3
RadioFMDa
port USBDa
Card readerDa
AuxJack 3,5 mm
iesire castiJack 3,5 mm
Difuzoare6 difuzoare
Alimentare220-240 V / 50-60 Hz
Alimentare de la baterii6 baterii LR14 (bateriile nu sunt incluse)
Consum22 W
Cititor de carduriDa
Dimensiuni (WxHxD) 330 x 120 x 220 mm

Scrieţi o recenzie

Boombox KM 3902
  • Player CD-Audio, CD-MP3
  • Radio FM
  • Port USB, cititor card SD,  Aux-in
  • 6 difuzoare
  • Display LCD 

Scrieţi o recenzie

 
Comentarii(1)
2017-03-29
Un produs ce isi merita banii

Am cumparat de curand acest produs si pot spune ca sunt multumit.Are un design modern,citeste fara probleme CD,usb si card SD.Sunetul este clar si ajunge la un nivel destul de tare datorita celor 6 difuzoare incorporate.Posturile se prind si fara sa deschizi antena iar meniul este usor.Livrarea a fost promta.Recomand cu mare placere acest produs,este numai bun pentru acasa.

  • A fost acest comentariu util pentru dumneavoastră?
  • (0) (0)

Scrieți-vă părerea!

 
Suport
SERVICE

Aveti o problema tehnica legata de produsele Kruger&Matz? Ne puteti scrie la service@krugermatz.ro pentru a ne semnala problema dumneavoastra. Colegii nostri va vor raspunde cat mai repede si va vor indruma catre modalitatea de rezolvare a problemei dumneavoastra. Aveti nevoie de mai multe informatii? Ne puteti scrie la office@krugermatz.ro sau ne puteti suna la numarul: 0359.453.800 de luni pana vineri, intre orele 8-18.

 
De ce Krüger&Matz?

Cosul meu

nu sunt produse in cos

Ramane de vazut Transport
0.00 lei Total

Confirmare comanda

Cauta

Meniu