Consola DJ-002

Disponibilitate: Nu
Livrare: Acest produs nu mai este in stoc

749,00 lei

 
Informații

KMDJ200_AR_1.jpg

Datorita functionalitatii sale avansate consola DJ-002 este ideala pentru cei care vor sa isi dezvolte pasiunea de a fi DJ. Unul dintre cele mai mari avantaje ale dispozitivului este mixer-ul audio incorporat cu un sistem clasic care va fi si pe placul celor mai pretentiosi utilizatori. 

Platanele mari si distributia ideala a cursoarelor si butoanelor ofera o utilizare intuitiva, asigurand-ti distractie maxima, iar un EQ cu 3 benzi de control iti permite sa setezi si ajustezi sunetul. In plus, consola este echipata cu un crossfader cu diverse caracteristici: functie de loop X-Y, tempo ajustabil si un efector, care iti va face muzica sa fie unica.

Functionalitatea dispozitivului este crescuta datorita numarului mare de porturi. DJ-002 este echipata cu doua intrari de microfon: XLR si 6.3 mm cu control de volum si iesire de casti de 6.3 mm si 3.5 mm. In plus, controller-ul are o iesire echilibrata XLR si linie intrare pe doua canale / phono. O astfel de diversitate face posibila conectarea de mai multe dispozitive, facandu-te sa te simti ca un DJ profesionist.

Pentru a va convinge DJ-002 are incus software-ul Virtual DJ care iti pemite crearea propriilor mixari, utilizarea audio si video pentru mixaj, precum si utilizarea efectelor incorporate si sample-urilor.

 
Fișa tehnică
Caracteristici controllere DJcrossfader , MIDI control , equalizer, rata ajustabila loop, effector, gain control
Rata esantionare 44.1 / 48 / 96/192 kHz
Rezolutie biti 16/24 bit
Intrari/Iesiriline de intrare cu 2 canale / phono , intrare microfon XLR si iesiri casti 6.3 mm si 3.5 mm
SoundcardUSB 2.0
SoftwareVirtual DJ
Alimentare consola5 V ( USB)
Dimensiune 358 x 277 x 65 mm

Scrieţi o recenzie

Consola DJ-002
  • Mixer audio incorporat
  • Software DJ Virtual
  • JOG wheels de mari dimensiuni 
  • Mixer clasic / CD player intuitiv
  • Instructiuni de utilizare

Scrieţi o recenzie

 
Comentarii(0)

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

 
Suport
SERVICE

Aveti o problema tehnica legata de produsele Kruger&Matz? Ne puteti scrie la service@krugermatz.ro pentru a ne semnala problema dumneavoastra. Colegii nostri va vor raspunde cat mai repede si va vor indruma catre modalitatea de rezolvare a problemei dumneavoastra. Aveti nevoie de mai multe informatii? Ne puteti scrie la office@krugermatz.ro sau ne puteti suna la numarul: 0359.453.800 de luni pana vineri, intre orele 8-18.

 
De ce Krüger&Matz?

Cosul meu

nu sunt produse in cos

Ramane de vazut Transport
0,00 lei Total

Confirmare comanda

Cauta

Meniu